Utolsó kommentek

Kedvenc blogjaim

http://belsoseg.blog.hu/ http://karotta.blog.hu/ http://autofilia.blog.hu/ http://jaguar-restoration.blog.hu/ http://karvolt.blog.hu/ http://autoskartya.blog.hu/ http://bogarasoklettunk.blog.hu/ http://autohistory.blog.hu/ http://safetyarea.blog.hu/ http://prokee.blog.hu/ http://ommszem.blog.hu/ http://tommi.blog.hu/ http://veteran.blog.hu/

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.08.07. 18:05 Airnold

Menthető DAF-ok

A szokások rabja vagyok: ismét böngettem a használtautóponthut. A keresés beállításai és a "keresés" gomb megnyomása után egy harmincvalahány darabos lista jött ki, aminek a nagy részét már láttam párszor, így egyből kiszúrtam az újoncokat.

Elsőként ezt:

Ez egy DAF 55 kombi. Finoman fogalmazva felújításra szorul.

Oké, ez egy romhalmaz, egy kupac ócskavas, egy váz, egy autó hullája. Más szempontból viszont egy 1969-es gyártású ritkaság, a holland autógyártás relikviája, egy megmentésre váró veteránautó. Százötvenezer forintért.

Ilyen, amikor gyári állapotban van:

Kicsit szomorkodtam felette, meg szépeket és jókat kívántam neki, aztán pörgettem tovább a listát, és leesett az állam. Még egy DAF, nem is akármilyen. A Volvo 66 postban írtam róla, iszonyúan tetszik, tetszett is mindig, sajnáltam hogy nem készült belőle Volvo verzió, és simán kéne.

Ez egy 66 Marathon kupé, "korának megfelelő" állapotban, honosításra (vagy egyéb megoldásra) és csinosításra várva, kicsivel háromszáz alatt.

Igen, ez még mindig egy Volvo-blog, de mivel kapcsolódik a svéd gyárhoz, nomeg a Volvo-k közé tették őket a tulajdonosaik, azt hiszem, elférnek itt. :)

Ja, klikk a képekre!

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés veterán menthető daf


A bejegyzés trackback címe:

https://volvosagok.blog.hu/api/trackback/id/tr85605549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása