Utolsó kommentek

Kedvenc blogjaim

http://belsoseg.blog.hu/ http://karotta.blog.hu/ http://autofilia.blog.hu/ http://jaguar-restoration.blog.hu/ http://karvolt.blog.hu/ http://autoskartya.blog.hu/ http://bogarasoklettunk.blog.hu/ http://autohistory.blog.hu/ http://safetyarea.blog.hu/ http://prokee.blog.hu/ http://ommszem.blog.hu/ http://tommi.blog.hu/ http://veteran.blog.hu/

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.08.01. 16:13 Airnold

Egy őszinte ember

Vagy legalábbis annak tűnik. De amit ír, az korrekt, egy megnézést megérne a vas...

Idéznék:

"Hibái: - A tempomat nem jó, viszont az egyszerűen javítható. - Az ülésfűtés nem jó. Nem is igazán javítható, egyszerűbb bontásból biztosítani a javítást. - A kéziféket be kell állítani, mert igen gyenge, bár a fékpofák újak benne. - A bal hátsó sárvédőív belül rozsdásodik (kívülről ez nem látszik és nem is komoly). - A bal hátsó lámpa mellett és alatt a lemez rozsdásodik, de ez se látszik kívülről. - A vezetőoldali és a jobb első ajtókárpit kicsit viseltes. Nem komoly, de egy csere (bontóból) sokat dobna rajta. - Az 5. sebességi fokozat jelenleg nem kapcsolható. Nem a váltó rossz, hanem valamelyik vezeték vagy relé, merthogy ebben overdrive-os váltó van, vagyis az 5.-et egy gombbal kell kapcsolni. Szóval javítható. - Itt-ott lepattant a festék, néhol felületi karcok is éktelenkednek rajta, mi több, pár helyen felhólyagosodott a fényezés. Újrafényezésre nincs szükésg, simán vállalható az autó külseje, bár egy polírozás biztosan dobna rajta."

Aki ezt így le meri írni, az vagy kórosan őszinte, vagy hülye, esetleg mindkettő. Szívesen kezet ráznék vele, és ha épp egy 760-ast készülnék venni, mindenképp elmennék hozzá szemrevételezni az autóját. Valamint meghívnám egy sörre is. :)

Klikk a képre, és olvasható a teljes szöveg, valamint megtekinthetőek a képek is.

2 komment

Címkék: hirdetés volvo 760 menthető


A bejegyzés trackback címe:

https://volvosagok.blog.hu/api/trackback/id/tr62596218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cs0ki 2008.08.02. 21:10:38

a kis hibák leírása lehet, hogy csak elterelés, és igazából 5 km után mint egy detonátorképpen szét hullik az autó :D amúgy tényleg az ilyen emberektől érdemes használtautót venni, én is szeretem ha valaki nem csak az "extrákat" írja le egy hirdetésben, de hozzáfűzi saját "gondolatait" is...

Airnold · http://volvosagok.blog.hu/ 2008.08.02. 23:34:25

Pár hete láttam egy öreg BMW-t, az eladó nem csak a saját kis történetét írta le, hanem a típusét is. Tervezéstől a faceliftekig, motorváltozatokig. Kopipésztelve három A4-es oldal. :)
süti beállítások módosítása